Louise Bexenius aka Lovaijs

I väntan på en fungerande dator...
... kombinerat med uppsatsskrivning (from hell). Närå, ska inte överdramatisera... men jobbigt och slitigt är det! Idag ska en dator byggas ihop iallafall (inte av mig obviously, haha!) sååå lite foton dyker upp på torsdag och fredag!
 
Stay tuned!
...Äsch, jag bjuder på lite vintriga bilder ändå! (på grund av avsaknaden av fotoredigeringsprogram blir dessa utan vattenstämpel, men litar på att ingen är så fräck och snor mina bilder! haha.)
Första riktiga snön har jag döpt albumet till, i december 2014! 
Vill gärna ha så här mycket snö på backen igen, sååå fint! Glad att lite har kommit tillbaka.
 
 
 
 
 
 
 
back to red-brown-ish?
För det första så har vår stationära dator här hemma kraschat (lagom till black friday då Nicklas hade tänkt köpa en ny dator som han ska bygga ihop själv... men ändå, damn ju dator! Elektronik alltså...)
Jag har mitt bildredigeringsprogram på den datorn (som iofs finns på skiva), men nu när jag använder min bärbara dator så kan jag ju inte ladda ner det programmet pga ingen cd-läsare... damn it! What to do, what to do... bildredigering får helt enkelt dröja ett tag! Jag som hade så mycket inspiration...
Nu till en annan sak. I kind of miss den här hårfärgen som jag hade för drygt två år sedan! Men det var sååå bökigt att få till en lite rödare variant då jag satsade på mörkbrunt hår om och om igen innan... men nu när jag är rätt blond, så borde det väl kunna gå att få till bättre?
 
You readheads out there, help me! Och ni andra får också komma med feedback förstås (hihi)
Bilderna är tagna i ett blåsigt, men höstfint Tallinn påsken 2014!
 
 
 
 
Wooooah, eller så här röd kanske?? Denna färg höll dock bara i sig i några veckor... kanske enklare att få till nu när jag är blond, och kanske håller det i sig längre?
 
 
det stavas M A G I
kent i Gavlerinken, Gävle 19/11- 2016- fjuttiga ord kan inte beskriva denna upplevelse. Magi kommer dock närmast en rimlig beskrivning av denna konsert. Bästa platserna, bästa sällskapet, bästa bästa band.
 
Ville mest bara kika in här och dels skriva av mig detta (känslostormar deluxe efter denna helg) och dels att jag är hemma hos föräldrarna till mitten av veckan för att få lite gjort på mitt examensarbete. Detta betyder att det blir rätt lugnt på fotofronten fram tills dess.
Och för det andra, vad kul att så många tittar in här hos mig!! Blir så glad av varendaste liten kommentar och gillning, jag är nog här för att stanna! Uppskattar alltid feedback, så lämna gärna en kommentar om vad som helst! Jag funderar fram och tillbaka vad jag ska lägga ut från gång till gång, så inspiration mottages tacksamt! Kanske ska skapa någon typ av foto-tag? "Julkalender"? Något tema av något slag?
Ha en fin måndag och vecka! (och jag önskar mig själv lycka till med arbetet med uppsatsen, lååångt kvar men ändå så kort tid! Januari är snart här men samtidigt evigheter bort. Snart är jag utexaminerad lärare. Sjukt (kul).