Louise Bexenius aka Lovaijs

back to red-brown-ish?
För det första så har vår stationära dator här hemma kraschat (lagom till black friday då Nicklas hade tänkt köpa en ny dator som han ska bygga ihop själv... men ändå, damn ju dator! Elektronik alltså...)
Jag har mitt bildredigeringsprogram på den datorn (som iofs finns på skiva), men nu när jag använder min bärbara dator så kan jag ju inte ladda ner det programmet pga ingen cd-läsare... damn it! What to do, what to do... bildredigering får helt enkelt dröja ett tag! Jag som hade så mycket inspiration...
Nu till en annan sak. I kind of miss den här hårfärgen som jag hade för drygt två år sedan! Men det var sååå bökigt att få till en lite rödare variant då jag satsade på mörkbrunt hår om och om igen innan... men nu när jag är rätt blond, så borde det väl kunna gå att få till bättre?
 
You readheads out there, help me! Och ni andra får också komma med feedback förstås (hihi)
Bilderna är tagna i ett blåsigt, men höstfint Tallinn påsken 2014!
 
 
 
 
Wooooah, eller så här röd kanske?? Denna färg höll dock bara i sig i några veckor... kanske enklare att få till nu när jag är blond, och kanske håller det i sig längre?
 
 
#1 - Lillemmish- mode - inspo

jätte fina bilder ju på´ dig :)

Svar: tack så mycket! :)
Louise Bexenius aka Lovaijs

#2 - Julia

Silverblont med någon touch av nån kul färg då? 😄

Svar: det vore kanske något! :) jag har dock funderat länge på att bli "strawberry blonde", men vissa hävdar att jag redan är det, haha! Jag gillar som sagt när det går åt det rödare hållet...
Louise Bexenius aka Lovaijs

#3 - Julia

Silverblont med någon touch av nån kul färg då? 😄

#4 - Miss Baby Peaches

Klart du ska bli redhead om du vill! Jag fick gå igenom en lite procedur när jag skulle bli det för att jag inte hade några röda pigment i håret. Kan tips om det i fb-chatten om du vill!

Svar: jag funderar starkt på att bli åt strawberry blonde hållet i alla fall... eller riktigt rödbrunt! Men förstår att det är en liten procedur som sagt, och vet inte om jag orkar med det x) men tips mottages tacksamt!
Louise Bexenius aka Lovaijs