Louise Bexenius aka Lovaijs

det stavas M A G I
kent i Gavlerinken, Gävle 19/11- 2016- fjuttiga ord kan inte beskriva denna upplevelse. Magi kommer dock närmast en rimlig beskrivning av denna konsert. Bästa platserna, bästa sällskapet, bästa bästa band.
 
Ville mest bara kika in här och dels skriva av mig detta (känslostormar deluxe efter denna helg) och dels att jag är hemma hos föräldrarna till mitten av veckan för att få lite gjort på mitt examensarbete. Detta betyder att det blir rätt lugnt på fotofronten fram tills dess.
Och för det andra, vad kul att så många tittar in här hos mig!! Blir så glad av varendaste liten kommentar och gillning, jag är nog här för att stanna! Uppskattar alltid feedback, så lämna gärna en kommentar om vad som helst! Jag funderar fram och tillbaka vad jag ska lägga ut från gång till gång, så inspiration mottages tacksamt! Kanske ska skapa någon typ av foto-tag? "Julkalender"? Något tema av något slag?
Ha en fin måndag och vecka! (och jag önskar mig själv lycka till med arbetet med uppsatsen, lååångt kvar men ändå så kort tid! Januari är snart här men samtidigt evigheter bort. Snart är jag utexaminerad lärare. Sjukt (kul).
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Miss Baby Peaches

En fototag låter ju himla kul!
Vad roligt att du är så nöjd med helgen!